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黒胡椒中のピペリンの電気化学的定量
Electrochemical quantification of piperine in black pepper.
PMID: 31678675 DOI: 10.1016/j.foodchem.2019.125606.
抄録
グラッシーカーボン(GC)電極をベースにしたボルタンメトリーセンサーを使用し、エタノールを使用した短時間のワンステップ抽出で黒胡椒中のピペリンを検出するシンプルで迅速な方法が報告されています。この方法は、信号サイズを最大化するために設計された新しい電位スイープに基づいており、現在の分析課題の背景には、データ収集に不可欠な0.25-5.0mMの範囲での分析のための線形検量線の構築を可能にすることが示されています。
A simple, rapid method of the detection of piperine in black pepper is reported using a voltammetric sensor based on a glassy carbon (GC) electrode with analysis following a short one-step extraction using ethanol. The method is based on a novel potential sweep designed to maximise signal sizes and shown with context of the present analytical challenge to be essential for gathering data allowing the construction of a linear calibration curve for the analysis in the relevant range namely 0.25-5.0 mM.
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