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ホップ)のペレットからのαおよびβ-酸のパルス電場抽出
Pulsed Electric Field Extraction of α and β-Acids From Pellets of (Hop).
PMID: 32363185 PMCID: PMC7180209. DOI: 10.3389/fbioe.2020.00297.
抄録
本論文では、パルス電場(PEF)技術を利用したホップペレット(ホップ)の抽出プロセスと、2つの異なるホップ品種(苦いホップと芳香族ホップ)の間での技術の対照的な効果について調査した。抽出に及ぼすPEFの効果は、α酸とβ酸(フムロンとルプロン)の濃度を測定することで評価した。芳香性については、ホップの揮発性カリオフィレン、フムレン、β-ミルセンをPEF処理の有無にかかわらず分析した。酸と揮発性画分を分析するために、紫外可視分光光度法に続いて、ガスクロマトグラフィーと質量分析を組み合わせた分析法を適用した。第二の技術については、抽出物は、固相抽出のための黒鉛化カーボンブラックシリンジを介して以前に精製された。その結果、PEFは苦いホップのα酸の抽出率を20%増加させることで、ホップのα酸にプラスの影響を与え、揮発分はフムレンとカリオフィレンでそれぞれ5.6と7.4%の増加を示した。ホップの芳香品種については、PEF処理は目立った効果はないようであった。
This paper investigates the process of extracting hop pellets (hops) utilizing the pulsed electric field (PEF) technique and the contrasting effects of the technique between two distinct hop varieties (one bitter and one aromatic). The effect of PEF on the extraction was evaluated by measuring the concentration of α-acids and β-acids (humulones and lupulones). Regarding the aromatic character, the hop's volatile caryophyllene, humulene and β-myrcene were analyzed both with and without employing the PEF treatment. In order to analyze the acids and the volatile fraction, the analytical method of UV-vis spectrophotometry was applied followed by gas chromatography coupled with mass spectrometry. For the second technique, the extracts were previously purified through a Graphitized Carbon Black syringe for Solid Phase Extraction. The results revealed that PEF had a positive impact on the alpha acids of bitter hops by increasing the extraction rate of these acids by 20%, while the volatiles demonstrated an increase of 5.6 and 7.4% for humulene and caryophyllene, respectively. Concerning the aromatic variety of hops, the PEF treatment appeared to have no noteworthy effects.
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