日本語AIでPubMedを検索
ウリ科の野菜とその製品。人の健康にポジティブな効果
Vegetables from the Cucurbitaceae family and their products: Positive effect on human health.
PMID: 32540673 DOI: 10.1016/j.nut.2020.110788.
抄録
ウリ科は、世界中で800種以上が知られている大規模な作物群です。この科の野菜は、消費だけでなく、薬用としても何世紀にもわたって利用されてきました。最も特徴的なウリ科の野菜はカボチャとキュウリで、世界各地で栽培され、消費されています。キュウリの種子には多くの健康効果があり、おやつとしても人気があります。キュウリ科の植物には、カロテノイド、テルペノイド、サポニン、ファイトケミカルが豊富に含まれています。キュウリ科の野菜は人間の健康に良い影響を与えており、様々な研究により、キュウリの野菜には抗酸化作用、抗糖尿病作用、抗炎症作用、瀉下作用があることが明確に示されている。本ミニレビューでは、ウコン科の野菜とその製品について、人の健康にプラスの影響を与えることに加えて、現在の文献を評価した。
The Cucurbitaceae family is a large group of crops with more than 800 species known worldwide. Vegetables from this family have been used for centuries, not only for consumption, but also for their medicinal value. The most characteristic cucurbits are pumpkin and cucumber, which are cultivated and consumed in many parts of the world. Seeds from cucurbits have many health benefits and are a popular snack. Cucurbit plants are rich in carotenoids, terpenoids, saponins, and phytochemicals. Vegetables from the Cucurbitaceae family have a positive influence on human health, and various studies have clearly indicated that cucurbit vegetables have antioxidant, antidiabetic, antiinflammatory, and purgative properties. This mini review evaluates the current literature about vegetables from the Cucurbitaceae family and their products, in addition to their positive effect on human health.
Copyright © 2020 Elsevier Inc. All rights reserved.