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日本語AIでPubMedを検索

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PubMedの提供する医学論文データベースを日本語で検索できます。AI(Deep Learning)を活用した機械翻訳エンジンにより、精度高く日本語へ翻訳された論文をご参照いただけます。
MMWR Morb. Mortal. Wkly. Rep..2020 Jul;69(27):887-892. doi: 10.15585/mmwr.mm6927e2.Epub 2020-07-10.

更新:食肉・家禽加工施設の労働者におけるCOVID-19 - 米国、2020年4月~5月

Update: COVID-19 Among Workers in Meat and Poultry Processing Facilities - United States, April-May 2020.

  • Michelle A Waltenburg
  • Tristan Victoroff
  • Charles E Rose
  • Marilee Butterfield
  • Rachel H Jervis
  • Kristen M Fedak
  • Julie A Gabel
  • Amanda Feldpausch
  • Eileen M Dunne
  • Connie Austin
  • Farah S Ahmed
  • Sheri Tubach
  • Charles Rhea
  • Anna Krueger
  • David A Crum
  • Johanna Vostok
  • Michael J Moore
  • George Turabelidze
  • Derry Stover
  • Matthew Donahue
  • Karen Edge
  • Bernadette Gutierrez
  • Kelly E Kline
  • Nichole Martz
  • James C Rajotte
  • Ernest Julian
  • Abdoulaye Diedhiou
  • Rachel Radcliffe
  • Joshua L Clayton
  • Dustin Ortbahn
  • Jason Cummins
  • Bree Barbeau
  • Julia Murphy
  • Brandy Darby
  • Nicholas R Graff
  • Tia K H Dostal
  • Ian W Pray
  • Courtney Tillman
  • Michelle M Dittrich
  • Gail Burns-Grant
  • Sooji Lee
  • Alisa Spieckerman
  • Kashif Iqbal
  • Sean M Griffing
  • Alicia Lawson
  • Hugh M Mainzer
  • Andreea E Bealle
  • Erika Edding
  • Kathryn E Arnold
  • Tomas Rodriguez
  • Sarah Merkle
  • Kristen Pettrone
  • Karen Schlanger
  • Kristin LaBar
  • Kate Hendricks
  • Arielle Lasry
  • Vikram Krishnasamy
  • Henry T Walke
  • Dale A Rose
  • Margaret A Honein
PMID: 32644986 DOI: 10.15585/mmwr.mm6927e2.

抄録

食肉・家禽加工施設は、コロナウイルス病2019(COVID-19)を含む感染症の管理において特徴的な課題に直面している(1)。食肉・家禽加工施設の労働者の間で発生したCOVID-19アウトブレイクは、急速に多くの人に影響を及ぼす可能性があります。2020年4月27日までの115の食肉・家禽加工施設の労働者を対象としたCOVID-19症例の評価では、19州から報告された4,913症例と20人の死亡例が記録されています(1)。本報告書では、COVID-19の影響を受けた食肉・家禽加工施設の数、影響を受けた労働者の数と人口統計学的特徴、労働者の間でのCOVID-19関連の死亡数、およびこれらの施設における介入と予防の取り組みについて、各州からの最新の集計データを提供しています。2020年5月31日までに確認され報告された労働者におけるCOVID-19の確定症例および死亡に関する集計データは、23州の239施設(1人以上の労働者でCOVID-19の症例が実験室で確認された施設)から入手したものである。被害を受けた食肉・家禽加工施設の従業員の総数を報告している 14 州(112,616 人)のうち、COVID-19 と診断されたのは 9.1%でした。人種/民族性が報告されている 21 州の 9,919 例(61%)の症例のうち、87%は人種/民族的マイノリティの労働者に発生した。一般的に報告されている施設での介入および予防努力には、労働者の体温または症状スクリーニングおよび COVID-19 教育の実施、フェイスカバーの義務化、手指衛生ステーションの設置、労働者間の物理的バリアの設置などが含まれていた。COVID-19の影響を最も受けているグループに合わせて適切に調整された標的化された職場介入と予防努力は、COVID-19に関連した職業上のリスクと脆弱な人々の間の健康格差の両方を減らすために非常に重要である。全国の食肉および鶏肉加工施設でこれらの介入および予防努力を実施することは、この重要なインフラ産業の労働者を保護するのに役立つ可能性があります。

Meat and poultry processing facilities face distinctive challenges in the control of infectious diseases, including coronavirus disease 2019 (COVID-19) (1). COVID-19 outbreaks among meat and poultry processing facility workers can rapidly affect large numbers of persons. Assessment of COVID-19 cases among workers in 115 meat and poultry processing facilities through April 27, 2020, documented 4,913 cases and 20 deaths reported by 19 states (1). This report provides updated aggregate data from states regarding the number of meat and poultry processing facilities affected by COVID-19, the number and demographic characteristics of affected workers, and the number of COVID-19-associated deaths among workers, as well as descriptions of interventions and prevention efforts at these facilities. Aggregate data on confirmed COVID-19 cases and deaths among workers identified and reported through May 31, 2020, were obtained from 239 affected facilities (those with a laboratory-confirmed COVID-19 case in one or more workers) in 23 states.* COVID-19 was confirmed in 16,233 workers, including 86 COVID-19-related deaths. Among 14 states reporting the total number of workers in affected meat and poultry processing facilities (112,616), COVID-19 was diagnosed in 9.1% of workers. Among 9,919 (61%) cases in 21 states with reported race/ethnicity, 87% occurred among racial and ethnic minority workers. Commonly reported interventions and prevention efforts at facilities included implementing worker temperature or symptom screening and COVID-19 education, mandating face coverings, adding hand hygiene stations, and adding physical barriers between workers. Targeted workplace interventions and prevention efforts that are appropriately tailored to the groups most affected by COVID-19 are critical to reducing both COVID-19-associated occupational risk and health disparities among vulnerable populations. Implementation of these interventions and prevention efforts across meat and poultry processing facilities nationally could help protect workers in this critical infrastructure industry.