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学校給食の栄養の質と生徒の給食参加についての親の認識。健康的な飢餓から解放された子供法の前後
Parental Perceptions of the Nutritional Quality of School Meals and Student Meal Participation: Before and After the Healthy Hunger-Free Kids Act.
PMID: 32654886 DOI: 10.1016/j.jneb.2020.05.003.
抄録
目的:
健康的な飢餓から解放された子供たちの法律(HHFKA)の実施前後の学校給食と(2)学生の食事の参加について(1)親の認識を検討する。
OBJECTIVES: To examine (1) parental perceptions of school meals and (2) student meal participation before and after the implementation of the Healthy Hunger-Free Kids Act (HHFKA).
デザイン:
データは、ニュージャージー州の2つの独立した横断パネルの電話調査から収集した(2009-2010年および2016-2017年)。
DESIGN: Data were collected from telephone surveys of 2 independent cross-sectional panels in New Jersey (2009-2010 and 2016-2017).
参加者:
7-18歳の子どもがいる世帯(HHFKA前:n=1,027、HHFKA後:n=324)。
PARTICIPANTS: Households with children aged 7-18 years (pre-HHFKA: n = 1,027; post-HHFKA: n = 324).
主要評価項目:
学校給食と学校給食への学生の参加の親のレポートの親の知覚。
MAIN OUTCOME MEASURES: Parental perception of school meals and parental reports of student participation in school meals.
解析:
多変量ロジスティック回帰モデルは、アウトカム変数を調べるために開発されました。学校給食への参加については、最初に社会統計学的変数を制御してネストモデルを分析し、続いて親の認識、認識と時間の間の相互作用を分析した。
ANALYSIS: Multivariable logistic regression models were developed to examine outcome variables. For school meal participation, nested models were analyzed first controlling for sociodemographic variables, followed by parental perception, and then the interaction between perception and time.
結果:
学校給食の親の認識は、HHFKAの後に有意な変化はありませんでした。両方の時点で、学校給食参加率は、親が食事が不健康であることを認識した子供と比較して健康的な学校給食を認識した親の子供のために有意に高かった(HHFKA前:89.9%対75.1%、P < 0.001;ポストHHFKA:87.3%対64.9%、P=.02)。
RESULTS: Parental perceptions of school meals did not change significantly after the HHFKA. At both time points, school meal participation rates were significantly higher for children of parents who perceived school meals as healthy compared with children whose parents perceived meals to be unhealthy (pre-HHFKA: 89.9% vs 75.1%, P < .001; post-HHFKA: 87.3% vs 64.9%, P = .02).
結論と意義:
学校給食の質の高い認識は、より高い参加に関連付けられているため、それは学校給食の改善された栄養の質について保護者に知らせるために学校の食品プログラムのために重要である。
CONCLUSION AND IMPLICATIONS: Because higher perception of school meal quality is associated with higher participation, it is important for school food programs to inform parents about the improved nutritional quality of school meals.
Copyright © 2020. Published by Elsevier Inc.