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日本語AIでPubMedを検索

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Curr Opin Clin Nutr Metab Care.2020 Jul;doi: 10.1097/MCO.0000000000000680.Epub 2020-07-09.

エネルギー支出の評価:カロリーの測定は食生活の違いで異なる?

Assessment of energy expenditure: are calories measured differently for different diets?

  • Guillermo Sanchez-Delgado
  • Eric Ravussin
PMID: 32657792 DOI: 10.1097/MCO.0000000000000680.

抄録

レビューの目的:

肥満の蔓延と負担は驚くべきレベルに達しています。人間のエネルギー消費量の評価は、肥満になりやすいと肥満耐性のある個人の識別を可能にし、減量治療の短期的および長期的な成功を説明するのに役立ちます。このレビューでは、ヒトのエネルギー消費量の評価に用いられている最先端の方法と、食事摂取量がデータの解釈に与える影響について述べる。

PURPOSE OF REVIEW: The prevalence and burden of obesity has reached alarming levels. The assessment of human energy expenditure enables the identification of obesity-prone and obesity-resistant individuals and helps to explain the short and long-term success of weight loss treatments. In this review, we describe the state-of-the-art methods used in the assessment of human energy expenditure and the impact of dietary intake on the interpretation of the data.

最近の発見:

ヒトのエネルギー消費を評価するための基準となる技術は、前世紀の間に大きく変わっていません。今日では、代謝室または代謝カートを使用した間接熱量測定が、ヒトのエネルギー支出を評価するために好まれている方法であり、多量栄養素の酸化を評価することができる唯一の方法です。一方、二重標識水法では、自由な生活環境下でのヒトのエネルギー消費量を正確に評価することができます。

RECENT FINDINGS: The reference techniques to assess energy expenditure in humans have not significantly changed during the last century. Today, indirect calorimetry, either using a metabolic chamber or a metabolic cart, is the favored method to assess human energy expenditure and is the only method enabling the assessment of macronutrient oxidation. The doubly labeled water method however provides accurate assessment of human energy expenditure under free living conditions.

サマリー:

エネルギー消費および多量栄養素の酸化は、酸素消費および二酸化炭素生成からの単純な計算によって評価することができるが、これらの計算は、誤った結果を提供したり、複数の生化学的経路が同時に関与している場合には、補正および/またはより複雑な解釈を必要とすることがある。このような生理学的メカニズムは、多くの場合、他の間で、グルコース新生、リポジェネシス、ケトジェネシス、アルコール酸化および過少または過食を含む食事の介入によって誘発される。

SUMMARY: Although energy expenditure and macronutrient oxidation can be assessed by simple calculations from oxygen consumption and carbon dioxide production, these calculations can provide erroneous results or require corrections and/or more complex interpretation when several biochemical pathways are simultaneously engaged. Such physiological mechanisms are often elicited by dietary interventions including, among other, gluconeogenesis, lipogenesis, ketogenesis, alcohol oxidation and under or overfeeding.