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日本語AIでPubMedを検索

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PubMedの提供する医学論文データベースを日本語で検索できます。AI(Deep Learning)を活用した機械翻訳エンジンにより、精度高く日本語へ翻訳された論文をご参照いただけます。
Nutrients.2020 Jul;12(7). E2050. doi: 10.3390/nu12072050.Epub 2020-07-10.

糖尿病および関連する代謝変化の予防のための血糖コントロールの改善の可能性。動物およびヒト研究の系統的レビュー

Potential of to Improve Glucose Control for the Prevention of Diabetes and Related Metabolic Alterations: A Systematic Review of Animal and Human Studies.

  • Esther Nova
  • Noemí Redondo-Useros
  • Rosa M Martínez-García
  • Sonia Gómez-Martínez
  • Ligia E Díaz-Prieto
  • Ascensión Marcos
PMID: 32664295 DOI: 10.3390/nu12072050.

抄録

MO)は、食品として消費され、特にその薬用として知られている多目的植物です。葉、種子、さやは主に食品やサプリメントとして使用されています。栄養的に豊富で、フェノール酸、フラボノイド、グルコシノレートの形で高いポリフェノール含有量を持つ、MOは、低血糖活性を含む多くのin vitroの活性とin vivoの効果を発揮することが示されている。系統的な検索は、PubMedデータベースとグルコース代謝上のMOの効果についての参照リストで行われた。動物試験は33件、ヒト試験は8件が含まれていた。葉と第二に、種子の水と有機溶媒抽出物は、広範囲に動物モデルでアッセイされており、急性条件下でも長期投与でも血糖降下効果を示し、また、高血糖状態に関連する他の代謝変化や合併症の予防を示しています。ヒトを対象とした臨床試験は、デザインが多様で、主に乾燥葉の粉末を単独で、または他の食品やMO水性製剤と混合して試験を行っているが、その数は少ない。報告されている結果は、特に食後試験からの結果は励みになりますが、より厳格な包含基準と十分な数の糖尿病患者または糖尿病前患者を対象とした、より多くのヒト試験が必要とされていることは確かです。さらに、試験した実験材料で投与した生理活性物質の定量化を試みることは、研究間の比較を容易にするであろう。

(MO) is a multipurpose plant consumed as food and known for its medicinal uses, among others. Leaves, seeds and pods are the main parts used as food or food supplements. Nutritionally rich and with a high polyphenol content in the form of phenolic acids, flavonoids and glucosinolates, MO has been shown to exert numerous in vitro activities and in vivo effects, including hypoglycemic activity. A systematic search was carried out in the PubMed database and reference lists on the effects of MO on glucose metabolism. Thirty-three animal studies and eight human studies were included. Water and organic solvent extracts of leaves and, secondly, seeds, have been extensively assayed in animal models, showing the hypoglycemic effect, both under acute conditions and in long-term administrations and also prevention of other metabolic changes and complications associated to the hyperglycemic status. In humans, clinical trials are scarce, with variable designs and testing mainly dry leaf powder alone or mixed with other foods or MO aqueous preparations. Although the reported results are encouraging, especially those from postprandial studies, more human studies are certainly needed with more stringent inclusion criteria and a sufficient number of diabetic or prediabetic subjects. Moreover, trying to quantify the bioactive substances administered with the experimental material tested would facilitate comparison between studies.