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中国の乳製品の特性評価
Characterization of in Dairy Products in China.
PMID: 32674390 DOI: 10.3390/toxins12070454.
抄録
は、中国の乳製品における有病率が増加している、一般的でユビキタスな食中毒性病原体です。このような製品、特に牛乳に対する需要が高く、満たされていないため、関連する汚染のリスクが高まっています。乳製品中の病原体の存在とその病原性因子は、食中毒やその他の病気を引き起こす可能性がある。したがって、本レビューでは、まず、中国における乳製品由来の疫学的特徴と分析アッセイをまとめ、介入戦略の実施に向けた洞察を提供する。さらに、最近の細胞毒性とそのメカニズムに関する研究成果を紹介し、関連感染症の治療法の選択肢を明らかにした。
is a common and ubiquitous foodborne pathogen with an increasing prevalence rate in dairy products in China. High and unmet demands for such products, particularly milk, raise the risk of associated contamination. The presence of and its virulence factors in dairy products may cause food poisoning and other illnesses. Thus, this review first summarizes the epidemiological characteristics and analytical assays of from dairy products in China, providing insights into the implementation of intervention strategies. In addition, the recent achievements on the cytotoxicity and mechanisms of are also presented to shed light on the therapeutic options for associated infections.