あなたは歯科・医療関係者ですか?

WHITE CROSSは、歯科・医療現場で働く方を対象に、良質な歯科医療情報の提供を目的とした会員制サイトです。

日本語AIでPubMedを検索

日本語AIでPubMedを検索

PubMedの提供する医学論文データベースを日本語で検索できます。AI(Deep Learning)を活用した機械翻訳エンジンにより、精度高く日本語へ翻訳された論文をご参照いただけます。
Ecol Food Nutr.2020 Jul;:1-20. doi: 10.1080/03670244.2020.1793138.Epub 2020-07-20.

アパラチア地方のフード・パントリーの顧客の間での食品購入行動とフード・パントリーの利用に関する認識

Food Acquisition Behaviors and Perceptions of Food Pantry Use among Food Pantry Clients in Rural Appalachia.

  • Adeline Grier-Welch
  • Jaime Marquis
  • Marsha Spence
  • Katie Kavanagh
  • Elizabeth T Anderson Steeves
PMID: 32687003 DOI: 10.1080/03670244.2020.1793138.

抄録

食糧不安の割合は、米国の地域間および地域内で大きく異なり、アパラチア地方では他の地域と比較して高い割合を示しており、一部の人々は食料の供給源としてフードパントリーに頼るようになっている。この論文では、アパラチア地方の農村部の世帯の食糧獲得戦略の広い範囲にフード・パントリーがどのように適合しているかを探り、フード・パントリー利用者がフード・パントリーの利用をどのように認識しているかを理解することで、これを文脈化することを目的としています。テーマ別分析と理論形成にはNVivo 11.4ソフトウェアを使用した。パントリーの利用に加えて、参加者は食料品店や、食料を入手するための相互的で非公式なフードシェアの社会的ネットワークに依存していることを報告した。交通手段の不足、食料量の不足、その他の要因が参加者の食料資源を枯渇させていた。フードストレッチ、食品を無駄にしないこと、フードパントリーの食品の受容性、お金を節約する戦略は、参加者の食料資源を向上させた。フード・パントリーは一貫しているが、フード・パントリーを利用する人にとっては唯一の食料源ではない。フード・パントリーの利用者は資源に精通しており、食料不安のレベルが高いにもかかわらず、食料供給を維持するために複数の戦略を採用している。

Rates of food insecurity vary highly across and within regions in the U.S., with rural Appalachia having higher rates compared to the rest of the country, leading parts of the population to rely on food pantries as a source of food. This article explores how food pantries fit into a broader scope of food acquisition strategies of rural Appalachian households and aims to contextualize this with an understanding of how food pantry users perceive their food pantry use. Semi-structured interviews (n=20) were conducted with food pantry users in Eastern Tennessee, followed by a survey for collection of demographic data. NVivo 11.4 software was used for thematic analysis and theory formulation. In addition to pantry use, participants reported reliance on grocery stores, and reciprocal, informal, food-sharing social networks to get food. Lack of transportation, insufficient food quantity, and other factors depleted participants' food resources. Food stretching, refusing to waste food, acceptability of food pantry food, and money-saving strategies enhanced participants' food resources. Food pantries are a consistent, but not the only food source for those who use them. Food pantry users are savvy with their resources and employ multiple strategies to maintain their food supply despite high levels of food insecurity.