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アスコルビン酸(ビタミンC)の食事源、生物学的利用能、機能、および風邪、組織治癒、鉄代謝におけるその役割
Dietary Sources, Bioavailability, and Functions of Ascorbic Acid (Vitamin C) and Its Role in the Common Cold, Tissue Healing, and Iron Metabolism.
PMID: 38146585
抄録
アスコルビン酸は一般にビタミンCまたはアスコルビン酸塩としても知られている。水溶性ビタミンである。アスコルビン酸は、骨形成、創傷治癒、結合組織の成長、健康な歯周組織の維持に必要です。アスコルビン酸のような抗酸化物質は、フリーラジカルによるダメージから身体を守ります。多くの病気や症状において、ビタミンCは医薬品として使用されています。身体の免疫力を高め、アレルギーの重症度を軽減し、感染症の管理を助けます。さらに、アスコルビン酸は動脈硬化、ガン、風邪、鉄欠乏性貧血などの症状にも効果がある。したがって、継続的な努力により、様々な疾患の管理におけるビタミンCの重要性を理解する新たな道が開けるかもしれない。
Ascorbic acid is also popularly known as vitamin C or ascorbate. It is a water-soluble vitamin. Ascorbic acid is necessary for bone formation, wound healing, connective tissue growth, and the maintenance of healthy gum tissue. Antioxidants like ascorbic acid shield the body from free radical damage. In many illnesses and conditions, vitamin C is employed as a medicinal agent. It improves the immunity of the body, reduces the severity of allergies, and aids in the management of infectious disorders. Additionally, ascorbic acid has health benefits for conditions including atherosclerosis, cancer, the common cold, iron deficiency anemia, etc. Therefore, continuous efforts may open new avenues to understand the importance of vitamin C in managing various diseases.